duminică, 8 februarie 2009

oamenii mint . tradeaza . dezamagesc..........putini iubesc , apreciaza si respecta .

cum poti sa pretinzi ca iubesti sincer.......cand tu doar inseli?

acum iubesc !( nu ca inainte nu o faceam , dar acum mai mult ca oricand )! DA! viata, prietenii, petrecerile , ciocolata , muzica , camera mea verde , copii , nebuniile, nimicurile , surprizele ........... respect oamenii in varsta , munca, ideile bune , fericirea altora , primavara, ma respect pe mine de aceea cel mai putin te respect pe tine....dar ador imaginea ta falsa desenata in mintea si sufletul meu , surpinzator ...de amandoi .

a!...pot spune ca respect "calitatea" asta a ta de a minti si de a te preface ......nimeni nu o face mai bine ca tine :)

video

4 comentarii:

  1. cat de mult?...de ce?...pentru cine?...si cat .ai sa adori ceva ce nu are respect?....cu toate ca adori imaginea lui falsa....

    RăspundețiȘtergere
  2. oamenii mint, tradeaza, dezamagesc... dar sunt multi care iubesc, care te respecta, care sunt alaturi de tine, care te apreciaza si iti vor doar binele.... doar acestia conteaza in viata.... acestia te vor ajuta in life...


    si cu privire la imaginea lui falsa...da`l incolo...gand k tot el va pierde in final, not you..... o sa ii vina si lui leacul;)

    RăspundețiȘtergere