vineri, 21 august 2009

Lost


Singuri ne alegem calea , visurile . dar cand alegerea noastra e influentata de alti factori si suntem nevoiti sa urmam un alt drum si sa zicem pas la dorintele sufletului nostru....atunci cine suntem ?

as fi vrut sa te mai am putin langa mine .

as fi vrut sa pot zambi in fiecare zi .
as fi vrut sa nu ma fi maturizat asa repede...sa ma mai fi lasat sa copilaresc putin , sa zambesc soarelui , sa alerg desculta si sa ma doara sufletul ca a venit ora culcarii dar in acelasi timp cu bucuria sosirii diminetii,a unei noi zile cu surprize , fericire si liniste .

as fi vrut sa ma incurajezi sa imi urmez visul , nu sa lasi sa se piarda in neant . nu stii cat de important era pentru mine ... nu ai vrut sa vezi....

Si cum stateam si priveam la ei...si ma culcam cu ochii in lacrimi si speranta ca o sa fie bine, ca nu peste mult timp se va intamplaa o minune si grijile aveau sa devina mai mici si lumea mai buna si eu puteam sa zambesc si in momentele grele .
Si acum.....acum nu imi spune ca o sa fie bine pentru ca nu e asa. si stii asta . demult lucrurile au luat-o in directia gresita si surpinzator nu e niciun indicator care sa le indrepte spre fagasul corect .
Atmosfera e apasatoare . Canta o melodie de suflet si as avea nevoia sa beau ceva .
Ma striga .

Imi sterg lacrimile...oricum nu isi da seama, nu ii pasa .
Maine va fi totul ok . Imi promit . De abia astept sa ma vezi zambind atunci cand imi va fi mai greu .

te iubesc !

10 comentarii:

 1. cred ca timpul o sa rezolve tot....nu o sa ii mai simti lipsa.... sau you`ll get used to it....

  Si lucrurile nu au luat`o in directia gresita... eu chiar cred ca merg bine :).... except for him... dar in general e ok... consoleaza-te cu asta ca sa iti fie mai usor... cum se spune, apreciaza ceea ce ai:).. nu te mai gandi la ceea ce nu ai..... si dragoste primesti din plin de la multa lume in jurul tau :*

  RăspundețiȘtergere
 2. lasa l sa plece....cu timpul se va indeparta tot mai mult..si o sa uiti...sau cel putin prezenta lui nu o sa mai fie atat de evidenta...:*

  RăspundețiȘtergere
 3. nu e chiar vorba despre un el ....putin confuz.
  in acest post sunt cam toate adunate..
  si in plus ...nu il iubesc .

  :*

  RăspundețiȘtergere
 4. in viata , indiferent de gravitatea problemelor cu care ne confruntam , trebuie sa gandim pozitiv , sa speram la acel "mai bine" , si observ ca acest lucru se regaseste in cuvintele tale .

  :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc ca ai gandit si pt mine prin postul asta.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt sentimentele tale, nu as putea sa zic sa faci asa, sa faci invers... iti spun un singur lucru, nu te lua nicidoata dupa un sfat, nici de la cel mai apropiat prieten/ă, sunt lucruri pe care nimeni nu le poate intelege ce se petrece in sufletul unui om, deciziile trebuie luate in singuratate... o zi faina

  RăspundețiȘtergere
 7. Unele persoane se maturizeaza mai repede.Trec prea repede de la copilul nazbatios la copilul responsabil

  RăspundețiȘtergere
 8. "Singuri ne alegem calea , visurile . dar cand alegerea noastra e influentata de alti factori si suntem nevoiti sa urmam un alt drum si sa zicem pas la dorintele sufletului nostru....atunci cine suntem ?"
  Nu spunem niciodata pas de fapt dorintelor noastre.Ele raman infiripate in inima noastra,gata pregatite sa faca explozie pentru noile clipe de fericire si de extaz in trairile pe care le vei avea.Esti prea puternica pentru a regreta amintiri frumoase recente si prea sensibila ca sa refuzi ceea ce va veni in intampinarea dorintelor sufletului tau atunci cand te vei astepta poate cel mai putin.
  Adrian.

  RăspundețiȘtergere