miercuri, 22 septembrie 2010

Intr-o noua directie


Nu fumez. Orasul intreg o face, eu doar privind dintr-un colt stanjenita. Ingeri, sariti in ajutor, pamantul imi fuge de sub picioare. Tablou de sticla, imun la sentimente cu noaptea incetosata sper sa nu-mi transformi basmul intr-un science-fiction deplorabil.Mi-e teama de lumea de maine iubind mai mult ce a fost ieri, visand la ce as vrea sa fie.Cantecul tau dimineata ma amageste in bine.

Iubim cu dragoste (scuze ca ne-am dat de gol)

11 comentarii:

 1. de ce unii oameni iubesc ce a fost ieri? pentru că ieri au trăit sentimente frumoase pe care și le-ar dori și azi și poate că le chiar trăiesc și nu-și dau seama. cred că ar trebui să căutăm să retrăim sentimente frumoase azi și chiar și mâine ... prin acțiunile noastre și cu dragostea lui Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa vezi cum e cand ieri inseamna acum 15 ani!Frumoasa postare.Felicitari.

  RăspundețiȘtergere
 3. primele 2 fraze? si eu sunt in aceeasi situatie. si desi mai am mici denivelari morale ce ma determina sa recurg la solutii infumurate eu tot sper sa nu :)

  cat despre tine scrii foarte frumos, continui sa nu imi pot explica de unde pana unde dexteritatea asta in a jongla cuvintele

  RăspundețiȘtergere
 4. am un gol in stomac de fiecare data cand ma regasesc intr-o postare. acum cad in el.
  felicitari.

  RăspundețiȘtergere
 5. Superb noul post! Ai asternut multa dreptate in frazele acestea! :) Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 6. cat de frumoos.. :x
  nu te mai gandi ca e amagire, ca basmul se va mai schimba in altceva... traieste-l asa cum e. cu suisuri, cu coborasuri..
  eu asa cred:D

  genial.

  RăspundețiȘtergere
 7. textul scris de tine si melodia se imbina perfect...
  felicitari:)

  RăspundețiȘtergere
 8. Prea multe lucruri au nevoie sa fie lasate, in fiecare zi, pe maine. Cred ca rabdarea se va incheia precum latina...moarta.

  RăspundețiȘtergere