luni, 24 septembrie 2012

La pământ

Nivel ridicat de tristețe și gânduri distructive.

Nu mă mai pot numi om, din păcate. Mă urăsc pentru tot ceea ce simt, tot ceea ce sunt. Aruncă-mă de pe cea mai înaltă stâncă din lume - și atunci mă va durea mai puțin. Sunt pierdută în irațional și într-un ocean de lacrimi și oricât aș vrea să respir, nu pot.


Eu sunt de vină pentru tot.


9 comentarii:

 1. Cand te simti vinovat e cel mai urat lucru.E un sentiment care te roade pana nu mai ramane nimic.Fii tare.Ai grija :*!

  RăspundețiȘtergere
 2. "Dadeam proportii nemasurate dezamagirilor poate firesti la vârsta când si iluziile sunt prea mari, când ti se pare ca fericirea întreaga ti se cuvine, când n-ai nici îngaduinta, nici întelepciune."

  RăspundețiȘtergere
 3. "Help me - I have done it...again. And the worst part is there's no one else to blame." Doar niste versuri care exprima asa de bine ultima fraza. Cel mai grav e cand te vezi inconjurata de durere si stii ca esti singurul vinovat pentru ea.

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Denisa Irina - O sa incerc, multumesc!:*

  @roua - Da, poate o sa vad ..

  @i'm free - In mod clar ma aflu pe drumul irealului, mi-e teama ca am uitat calea inapoi, sper sa o gasesc ..

  @Rosaline - Si nimeni altcineva nu poate sa te ajute. Esti singur.

  RăspundețiȘtergere
 5. Calea inapoi exista.Trebuie doar sa o cauti .Nu in lacrimi , nu in tristete , nu in desconsiderare ci in inima ta.In iubirea ce o porti.Daca stii ce e suferinta inseamna ca ai cunoscut iubirea.
  "Era în mine o chinuitoare nevoie de orizont nou, curat, de o întelegere limpede a lucrurilor."
  Simt tristete , durere in cuvintele tale si poate suna ironic "imi place sa te citesc" , imi place "realul" cuvintelor tale .Regasesc deseori franturi din trecutul meu in ele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt multe cuvinte de incurajare ce vin spre mine, pe multe dintre ele le stiu deja, dar cand esti jos e mai greu sa le pui in practica..

   Ștergere
 6. Exact asa .. mi-ai citat sufletul ..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ma bucur sa aud si de altii ca trec prin asemenea suferinta...

   Ștergere